ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Ευφρονίου 25, 116 34 Παγκράτι, Αττική

Gallery

Λεπτομέρειες Επιχείρησης

Η ιδιωτική επιχείρηση «ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2007, έχοντας όμως σαν τεχνικός εμπειρία στην εγκατάσταση και συντήρηση συναγερμών, κλειστών κυκλωμάτων TV, θυροτηλεοράσεων και τηλεοπτικής-δορυφορικής λήψης από το 1996.

Στόχος μου είναι η άμεση και ποιοτική εγκατάσταση, η οποία πραγματοποιείται με προσωπική μελέτη και εργασία, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι σύγχρονα,αξιόπιστα και καλύπτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Επειδή όμως η ασφάλεια δεν τελειώνει με την εγκατάσταση, βρίσκομαι πάντα δίπλα στον πελάτη (τις περισσότερες φορές και φίλο…) με άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε ερώτημα, πρόβλημα ή ανάγκη συντήρησης και επισκευής.

Μόνιμη επιδίωξη η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση!

Τύπος:
Προβολή στο κατάστημα

Τοποθεσία

Ευφρονίου 25, 116 34 Παγκράτι, Αττική
2107290012
6932756761
2107290012

πρόσωπο επαφής

ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ATLAS SECURITY

Η Atlas Security προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες ασφάλειας μέσω του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών της, σε όλη την Ελλάδα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

Ο εγκαταστάτης που θα επιλέξετε είναι αρμόδιος για την σωστή λειτουργία του συστήματος συναγερμού σας, που είναι απαραίτητη για την διασφάλιση της επικοινωνίας με το Κέντρο. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζητήστε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας και επικοινωνήστε μαζί του για μια αναλυτική μελέτη εγκατάστασης συστήματος ασφαλείας, ειδικά για τον χώρο που χρειάζεται να προστατέψετε.