ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Τροίας 12, 175 61 Παλαιό Φάληρο, Αττική

Λεπτομέρειες Επιχείρησης

Στον χώρο των εγκαταστάσεων & εφαρμογών είμαστε από τον Αύγουστο του 1990 και το συνεργείο μας απαρτίζεται από πεπειραμένο και υπεύθυνο προσωπικό.

H εταιρεία μας έχει πολυετή πείρα στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, προσφέροντας κατόπιν μελέτης του χώρου σας και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, τις πιο ιδανικές λύσεις για επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα, όπως επίσης για μόνιμες αλλά και εξοχικές οικίες

Οι εργασίες μας στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας συμπεριλαμβάνουν τις εξής εγκαταστάσεις και παροχές :

Συστήματα ασφαλείας (Συναγερμοί και Πυρανίχνευση)

Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV & DVR)

Σκοπός είναι μας η άρτια εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες και υπεύθυνο service, σε σωστές τιμές με σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Τύπος:
Online προβολή

Τοποθεσία

Τροίας 12, 175 61 Παλαιό Φάληρο, Αττική

πρόσωπο επαφής

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ATLAS SECURITY

Η Atlas Security προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες ασφάλειας μέσω του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών της, σε όλη την Ελλάδα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

Ο εγκαταστάτης που θα επιλέξετε είναι αρμόδιος για την σωστή λειτουργία του συστήματος συναγερμού σας, που είναι απαραίτητη για την διασφάλιση της επικοινωνίας με το Κέντρο. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζητήστε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας και επικοινωνήστε μαζί του για μια αναλυτική μελέτη εγκατάστασης συστήματος ασφαλείας, ειδικά για τον χώρο που χρειάζεται να προστατέψετε.