ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΝΤΟΣ

Σώμερσετ 149, 265 04 Πάτρα, Αχαΐα

Gallery

Λεπτομέρειες Επιχείρησης

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα ασφαλείας από το 2001 και έχει έδρα το Ρίο στην Πάτρα.

Υπεύθυνος είναι ο κος. Μαρίνος Σίντος, πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε του Τ.Ε.Ι Αθήνας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της ασφάλειας (General Electric, DCS, Aleph, Optex, Bentel, Honeywell, EG, Aver, Austin) με προϊόντα φτιαγμένα αποκλειστικά και μόνο σε Ευρώπη και Αμερική. Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις , σε κάθε απαίτηση που θα μας ζητηθεί και σε οποιοδήποτε χώρο (σπίτια , καταστήματα , φωτοβολταϊκά πάρκα).

Αναλαμβάνουμε: Στην αρχή την μελέτη του χώρου σας, στην συνέχεια την επιλογή και την παράδοση του εξοπλισμού που χρειάζεστε και τέλος την εγκατάσταση και ενεργοποίηση του συστήματος που έχετε επιλέξει.

Είναι πραγματικότητα τελικά, ότι στις εποχές που ζούμε η Προστασία της περιουσίας μας και των οικείων μας δεν είναι πλέον πολυτέλεια και προαιρετική, αλλά Βασική μας ανάγκη, έτσι η μοναδική λύση είναι η τοποθέτηση ενός αξιόπιστου συστήματος ασφαλείας .

Τύπος:
Εξωτερική προβολή

Τοποθεσία

Σώμερσετ 149, 265 04 Πάτρα, Αχαΐα
2610990858
6976403531
2610990858

πρόσωπο επαφής

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΝΤΟΣ

ATLAS SECURITY

Η Atlas Security προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες ασφάλειας μέσω του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών της, σε όλη την Ελλάδα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

Ο εγκαταστάτης που θα επιλέξετε είναι αρμόδιος για την σωστή λειτουργία του συστήματος συναγερμού σας, που είναι απαραίτητη για την διασφάλιση της επικοινωνίας με το Κέντρο. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζητήστε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας και επικοινωνήστε μαζί του για μια αναλυτική μελέτη εγκατάστασης συστήματος ασφαλείας, ειδικά για τον χώρο που χρειάζεται να προστατέψετε.