ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Μπιζανίου 60, 481 00 Πρέβεζα, Πρέβεζα

Λεπτομέρειες Επιχείρησης

Η επιχείρηση του Πανταζή Κωνσταντίνου με έδρα την Πρέβεζα αναλαμβάνει την εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Έχοντας τέλεια τεχνική κατάρτιση με συνεχή ενημέρωση σε θέματα νέων τεχνολογιών αναλαμβάνουμε και φέρνουμε εις πέρας κάθε είδος ηλεκτρολογικής εργασίας, από κατοικίες - καταστήματα μέχρι συστήματα αυτόματου ελέγχου και συστήματα ασφαλείας.

Συναγερμοί – κάμερες – πυρανίχνευση – access control.

 

Στόχος της επιχείρησης είναι:

  • Να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και συστήματα ασφαλείας που να καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες ασφάλειας του κάθε χώρου όπου γίνετε η εγκατάσταση.
  • Σύγχρονες και ασφαλείς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
  • Δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων που προσφέρουν οικονομία, άνεση και ασφάλεια στο χρήστη.
  • Σωστή διαχείριση στην κατανάλωση ενέργειας για την λειτουργία του κτιρίου.
  • Να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας .
Τύπος:
Online προβολή

Τοποθεσία

Μπιζανίου 60, 481 00 Πρέβεζα, Πρέβεζα

πρόσωπο επαφής

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ATLAS SECURITY

Η Atlas Security προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες ασφάλειας μέσω του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών της, σε όλη την Ελλάδα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

Ο εγκαταστάτης που θα επιλέξετε είναι αρμόδιος για την σωστή λειτουργία του συστήματος συναγερμού σας, που είναι απαραίτητη για την διασφάλιση της επικοινωνίας με το Κέντρο. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζητήστε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας και επικοινωνήστε μαζί του για μια αναλυτική μελέτη εγκατάστασης συστήματος ασφαλείας, ειδικά για τον χώρο που χρειάζεται να προστατέψετε.